Dé oplossing voor het personeelstekort in Nederland!

Workers in Holland is ontstaan ​​uit de behoefte van een kustsupermarkt in het noorden van Nederland, die wegens personeelsgebrek op zoek was naar arbeiders om het zomerseizoen aan te kunnen. Mike, een Nederlander die al 26 jaar in Spanje woont en een vriend van de baas van Albert Heijn Callantsoog, sprak met zijn 15-jarige zoon Javi, die in juli en augustus samen met twee neven en de partner van een van hen vertrok naar hun eerste werkervaring. Dit beviel ontzettend goed. 

Succesverhaal:
Miguel komt uit Spanje. Na zo’n 4 jaar in Nederland gewerkt te hebben heeft hij nu de leiding over een team van 12 Spanjaarden die in dezelfde supermarkt werken.

"Ik ben ontzettend blij met de hard werkende Spaanse werknemers die ik al jaren via Workers in Holland kan vinden. Het helpt ons enorm om de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen. Ik hoop nog lang gebruik te kunnen maken van de diensten van Mike van Workers in Holland".
Jaap van Vuure
Eigenaar Albert Heijn Callantsoog

4 jaar na het ontstaan van deze samenwerking zijn er meer dan 100 Spanjaarden werkzaam in Nederland. Deze medewerkers komen uit o.a. Murcia, Almería, Madrid, Alicante, Valencia, Barcelona, ​​​​A Coruña, Pontevedra, Granada, Bilbao en Segovia. Zij werken in het hele land voor tal van bedrijven uit verschillende sectoren zoals de horeca (restaurants, pubs…), de dienstensector (supermarkten, winkels…), de bouw (metselwerk, loodgieterswerk…) enz.
Veel van deze werknemers besloten hun verblijf te verlengen en zijn er nog steeds. 

Tijd voor extra en goed personeel?

Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.